Agder Kollektivtrafikk

Forhåndskjøp reise

  • AKT Nettbutikk

    Oppdater busskortet ditt.

    AKT Nettbutikk
  • AKT Billett-app

    Forhåndskjøp enkeltbilletter.

    AKT Billett-app
Avansert
Skjul reiseplanlegger

Trafikkflyt

27.NOV 2020 | 15:31
Arendal: Hisøy

Veiarbeid på Hisøy/Kirkeveien med omkjøring for linje 103 fra 02.01.20. Normal trasé fra 07.12.20

19.NOV 2020 | 14:55
Kristiansand: Henrik Wergelandsgt

Henrik Wergelandsgate stenger for trafikk lørdag 21.11

15.OKT 2020 | 14:21
Agder: coronapandemi

Status for kollektivtrafikken på Agder

Alle trafikkmeldinger
Priskalkulator- finn den beste prisen

Priskalkulator- finn den beste prisen

Vår priskalkulator er et hjelpemiddel som viser beste tilbud ut ifra alder, antall reiser og reisestrekning. Er du vernepliktig, student eller har honnørkort fra NAV, må du huske å huke av for dette. Billigste alternativ markeres med stjerne og grønn bakgrunnsfarge.

NB! Priskalkulatoren viser alternativene sammenlignet mot 30-dagersbillett, som alltid vil være det rimeligste alternativet. Merk at i enkelte tilfeller vil vår 7-dagersbillett eller 24-timersbillett på AKT Billett-appen kunne være et alternativ som kan passe i forhold til reisemønster og reisehyppighet i kortere reiseperioder. Mer info om 24-timersbillett og 7-dagersbillett på AKT Billett finner du her. 

 

BETAVERSJON

Student over 30 år: Særskilt tilbud – betingelser gjelder. Les mer her.
Vernepliktig: 
Gjelder for alle i førstegangstjeneste.


Om priskalkulatoren

Vi tar forbehold om feil i kalkulatoren og ønsker tilbakemelding (post@akt.no) på din erfaring med å bruke denne. For mer informasjon om reiseproduktene og rabatter – følg linkene nederst på denne siden!

Husk at enten du tar buss ofte eller bare av og til, lønner det seg alltid å forhåndsbetale bussreisen fremfor å kjøpe enkeltbillett med kontanter eller bankkort på bussen. AKT Billett eller reisepenger (på reisekortet) gir rabatt på enkeltbillett i hele Agder, mens periodebillett alltid er billigst for deg som tar buss ofte.

For reiser innenfor Kristiansandsområdet (dvs. Kristiansand, Søgne, Songdalen og Vennesla) vil Flexikort være et rimelig alternativ for mange. Flexikort fylles på med 10 reiser (kr 280,-) eller 20 reiser (kr 480,-) og har ubegrenset gyldighetstid. 20 reiser er alltid rimeligst – kun 24,- pr. reise! 

 
Snarveier