Agder Kollektivtrafikk

Forhåndskjøp reise

  • AKT Nettbutikk

    Oppdater busskortet ditt.

    AKT Nettbutikk
  • AKT Billett-app

    Forhåndskjøp enkeltbilletter.

    AKT Billett-app
Avansert
Skjul reiseplanlegger
Trafikkamera

Trafikkamera

Ulike aktører har satt opp kamera som overåker trafikksituasjonen forskjellige steder i Agder. Dette kan også gjøre det enklere for deg som busspassasjer å få oversikt over trafikkbildet.

 

Uteblitt buss?

Da kan årsaken være at bussen står fast i trafikken. Selv om vårt sanntidssystem nettopp tar høyde for uventede situasjoner og gir prognoser for når bussen er forventet å gå fra din holdeplass, kan et aktualitetsbilde fra trafikken gi en større forståelse for trafikksituasjonen. 

Det er satt opp både "livekamera" som viser levende direktebilder og noen flere "stillbildekamera", som gir et oversiktsbilde over trafikksituasjonen. Du finner en oversikt over kameraene, enten i kartoversikten eller i listen lenger ned på siden. Merk at lenkene i kartet og listen tar deg til de ulike leverandørenes sider, AKT er ikke ansvarlig for innholdet og stabilitet/oppetid som blir levert fra disse tjenestene. Stillbildekameraene oppdateres i forskjellig frekvens. 

 

LIVEKAMERA:

Følg trafikken live via kamera: 

Livekamera fra Fædrelandsvennen, viser Varoddbroa Kristiansand

>

 

Livekamera fra Fædrelandsvennen, viser Varoddbrua i Kristiansand ved Haumyrheitunnelen E18

 

 Livekamera fra Fædrelandsvennen, viser Gartnerløkka Kristiansand

 

Livekamera fra Fædrelandsvennen, viser Vesterveien E39 i Kristiansand

 

 

 Du finner oversikt over flere trafikkamera på Agder, enten ved å gå inn i kart eller se i listen med oversikt over tilgjengelige kamera.

Trafikkkamera