Agder Kollektivtrafikk

Forhåndskjøp reise

  • AKT Nettbutikk

    Oppdater busskortet ditt.

    AKT Nettbutikk
  • AKT Billett-app

    Forhåndskjøp enkeltbilletter.

    AKT Billett-app
Avansert
Skjul reiseplanlegger
Sanntidskjerm for bedrifter, foreninger og lag

Sanntidskjerm for bedrifter, foreninger og lag

Bestill sanntidslenke gratis! Med sanntidsinformasjon på informasjonsskjermer i dine lokaler blir det enda lettere for de ansatte og besøkende å bli bevisste på kollektivtilbudet som finnes i nærheten. Hvis du har en infoskjerm fra før, kan du nå få sanntid i tilknytning til din bedrift – helt gratis! Dette gjør vi ved å enten sende deg en URL-lenke i bestillingsskjemaet nedenfor, eller at du selv lager din egen URL-lenke til skjermen.

Sanntidskjerm for bedrifter, foreninger og lag

 

Bestill sanntidslenke til din bedrift

Mange fordeler med sanntid

Sanntid gir oppdatert informasjon om når neste buss går fra holdeplassen, noe som gjør det lettere og mer oversiktlig å reise med bussen. Sanntidssystemet er nå tilgjengelig for bedrifter og arbeidsplasser i store deler av Agder. Ved å ha sanntidsinformasjon lett synlig, kan kunder og ansatte bli lenger og utnytte tiden mer effektivt hos deg.  Har du allerede en eller flere infoskjermer, kan du enkelt – og helt gratis – koble disse opp mot sanntidsinformasjon for holdeplasser i nærheten.

 

Kom i gang!

For å sette opp din egen sanntidsskjerm, fyll ut skjemaet nedenfor så sender vi deg en lenke og informasjon om hvordan du kan koble til skjermvisningen din. Vi kan tilby ulike alternative visninger. Alt du trenger er en PC og nettleser for å kunne vise skjermbildet. 

Under bestillingsskjemaet her finner du også en egen "selvbetjeningsløsning" (Beta-versjon),  hvis du heller ønsker å lage din egen sanntidsvisning på egenhånd.

 

 SKJEMA FOR BESTILLING AV SANNTIDSLENKE:

 

 

 Hvis du ønsker å selv lage din egen sanntidsskjerm, kan du følge lenken her