Agder Kollektivtrafikk

Forhåndskjøp reise

 • AKT Nettbutikk

  Oppdater busskortet ditt.

  AKT Nettbutikk
 • AKT Billett-app

  Forhåndskjøp enkeltbilletter.

  AKT Billett-app
Avansert
Skjul reiseplanlegger

Trafikkflyt

21.JAN 2020 | 22:54
Spangereid: fv 460

Fv 460 på strekningen Snik-Rødberg er stengt på ubestemt tid, grunnet rasfare. Konsekvenser for skoleskyss på linje 203/218.

04.DES 2019 | 11:12
Arendal: Hisøy

Veiarbeid på Hisøy/Kirkeveien med omkjøring for linje 103 fra 02.01.20

01.JAN 2014 | 00:00
Akutte trafikkavvik

Akutte hendelser (som ulykker etc) og ikke-planlagte avvik i kollektivtrafikken publiseres i reiseplanlegger og appen AKT Reise med gult symbol.

Alle trafikkmeldinger
Skoleruter

Skoleruter

Her finner du rutetabeller for skoleruter, foreløpig som et forsøksprosjekt i Kristiansandsområdet. Ved å klikke på en ruteplan får du opp papirversjonen av rutetabellen som PDF-format.

Tabellene er oppgitt skole for skole. Samme linje kan betjene flere skoler. Skolene kan også bli betjent av flere linjer, slik at tabellene kan omfatte flere linjer og ha flere sider. I tillegg utføres en del skoleskyss av ordinære linjer og drosjer. Finnes ikke avgangen i tabellen, eller at skolen ikke finnes i listen, betyr dette at skyssen utføres av ordinær rutebuss eller drosje.

Skolebussene kjøres kun på skoledager for de skolene linjene betjener. Vær oppmerksom på at skolerutene kan endres uten forhåndsvarsel og at enkelte skoler kan ha avvik i skole- og skolefridager. På slike avviksdager kan det kjøres etter egne ruter. Tabellene gjelder kun for skoleåret de er utgitt. Alle linjene er normalt søkbare i reiseplanlegger på mobil (app) og nett.

 

 
 • Skoleruter Vest-Agder
  Skoleruter Vest-Agder

  Her finner du rutetabeller for skoleskyss i Vest-Agder, i første omgang i Kristiansandsområdet.... Les mer