Agder Kollektivtrafikk

Forhåndskjøp reise

 • AKT Nettbutikk

  Oppdater busskortet ditt.

  AKT Nettbutikk
 • AKT Billett-app

  Forhåndskjøp enkeltbilletter.

  AKT Billett-app
Avansert
Skjul reiseplanlegger
AKT Nettbutikk

AKT Nettbutikk

Nettbutikk med billettprodukter for hele Agder.

 

 Gå til AKT Nettbutikk>>

AKT nettbutikk for salg av busskortprodukter

 

MERK! Kjøpet i nettbutikken kan ikke garanteres å kunne benyttes på bussen før neste dag kl 05.00. Dette fordi billettmaskinene i bussene ikke er online til enhver tid og dermed ikke mottar kjøpet fra nettbutikken direkte. Meldingen "På vei til kort" betyr at reiseproduktet lastes til busskortet når busskortet aktiveres på kortleseren om bord på bussen.

AKT Nettbutikk

I nettbutikken kan du oppdatere periodebilletter, Flexikort og legge på Reisepenger på busskortet ditt. I tillegg kan du lese av saldo for gjenstående dager på periodebilletten, resterende reiser på Flexikortet eller gjenstående verdi på Reisepenger.

 • Dersom du allerede har brukerkonto i nettbutikken, velg "Logg inn"
 • Nye brukere kan enkelt opprette brukerkonto ved registrere personalia under "Opprett brukerkonto"  

(Vær oppmerksom på at URL til nettbutikken ligger utenfor AKT-domenet. Adressen til nettbutikken ser slik ut:  https://admin.api.fara.no/fs-webshop-client/#/login?pta=AKT)

Gå til AKT Nettbutikk>>

 

Kjøp av periodebilletter/Flexikort = "Kjøp Produkter" 

I nettbutikken kan du oppdatere ditt busskort innenfor reisekategoriene 30-dagersbillett, 180-dagersbillett (for voksen 30–66 år), Flexikort for Kristiansandsområdet (10/20 reiser). Merk at du i nettbutikken har stor fleksibilitet, ved at du kan velge fra-til hvilke soner (kommuner) din periodebillett skal gjelde. 

MERK! I nettbutikken kan du holde oversikt over gjenstående dager på periodebillettene, slik at du kan kjøpe ny periode i god tid før den gamle perioden utløper. Du taper ingen dager ved å kjøpe neste periode før foregående er utløpt. På Flexikortet finner du gjenstående reiser, men merk at oversikten ikke tar med dagens gjennomførte reiser, men at dette først kommer med i oversikten neste dag. Du får også opp gjenstående verdi på dine Reisepenger, slik at du enkelt kan holde oversikt over gjenstående beløp.

Påfylling Reisepenger = "Fyll på"

I nettbutikken kan du i tillegg fylle på reisepenger på busskortet. Reisepenger er penger du fyller på reisekortet. Reisepenger kan du bruke istedenfor kontanter og er gyldig på alle linjer i hele Agder som kjøres på oppdrag for AKT. Du betaler for påfyllingen med bankkort (Visa/MasterCard).