Agder Kollektivtrafikk

Forhåndskjøp reise

 • AKT Nettbutikk

  Oppdater busskortet ditt.

  AKT Nettbutikk
 • AKT Billett-app

  Forhåndskjøp enkeltbilletter.

  AKT Billett-app
Avansert
Skjul reiseplanlegger
Kontakt oss i AKT

Kontakt oss i AKT

Her tar vi i mot dine synspunkter på kollektivtrafikken på Agder. Du kan stille spørsmål, komme med forslag eller gi oss en konkret tilbakemelding i form av ros og ris. Vi svarer på henvendelsen eller videreformidler til rette selskap/vedkommende. Merk at ingen av sjåførene på Agder er ansatt i AKT, men i de ulike selskapene AKT har kontrakt med. Henvendelser angående sjåfører blir derfor videresendt det enkelte selskap hvor sjåføren er ansatt, for oppfølging der.

 

Alle henvendelser blir besvart fortløpende, men gjelder det ruteopplysninger eller andre hastesaker anbefaler vi at du benytter tlf 177 (ringer du utenfra Agderfylkene må du ringe 815 00 194). Telefonnummer til vår kundeservice er: 38 03 83 00. Vi gjør oppmerksom på at responstiden på skriftlige henvendelser er noe lengre ved helligdager, høytidsdager og andre merkedager. Gjelder henvendelsen skoleskyss til grunnskoler og videregående skoler, må du se våre websider som omhandler skoleskyss.

Ved å sende inn skjemaet godtar du at opplysningene kan bli brukt som en del av saksbehandlingen, avhengig av henvendelsens natur. Hendelser vil kun bli oversendt tredjepart anonymt (hvis ikke du som kunde spesifikt ber om at dine personopplysninger følger med) og som en del av det kontinuerlige forbedringsarbeidet. Vi forbeholder oss retten til å ta kontakt med deg for innhenting av mer informasjon, hvis vi ser at det er uklarheter i utfylling av skjemaene. Opplysningene fra skjema benyttes i vårt kundebehandlingssystem Pure Service.

 

 
 • Ros, ris og klager
  Ros, ris og klager

  Her kan du gi oss ros, ris eller tilbakemelding på dine opplevelser i kollektivtrafikken. Les mer

 • Apper/ønsker/spørsmål
  Apper/ønsker/spørsmål

  Her kan du sende inn dine forslag og ønsker til utvikling av kollektivtilbudet, eller spørsmål... Les mer