Agder Kollektivtrafikk

Forhåndskjøp reise

 • AKT Nettbutikk

  Oppdater busskortet ditt.

  AKT Nettbutikk
 • AKT Billett-app

  Forhåndskjøp enkeltbilletter.

  AKT Billett-app
Avansert
Skjul reiseplanlegger

Aktuelt

Trafikkflyt

23.NOV 2018 | 09:37
Lyngdal: FV43

Bankan og Ørnefjelltunnel utsatt åpning til 24.12

16.AUG 2018 | 11:10
Kvinesdal: Feda

Busser vil kun betjene Feda sentrum fra øst

26.JUL 2018 | 09:33
Arendal: Tromøy

Elgveien stenges fra og med mandag 30.07.18 til høsten 2020

Alle trafikkmeldinger
Kjøp billetten på forhånd – og hjelp bussen fortere frem!

Kjøp billetten på forhånd – og hjelp bussen fortere frem!

Glem kontanter og bankkort – både i bakken og på bussen. Forhåndsbetaling med AKT Billett-appen eller busskort er billigere og raskere, og bidrar til at bussene blir mer presise. Forhåndskjøp sparer både tid og penger; bussen kommer fortere frem og du reiser rimeligere! Forhåndsbetaling med mobilbillett eller reisepenger (på busskortet) gir 40 % rabatt på enkeltbillett i hele Agder – mens periodebillett alltid er billigst for deg som tar buss ofte.

 

Last ned AKT Billett-appen!

   

 • For deg som tar buss av og til – spar 40 % ved forhåndsbetaling av enkeltbillett sammenlignet med kontantkjøp om bord. Forhåndsbetaling med AKT Billett-appen eller reisepenger (på busskortet) gir 40 % rabatt på enkeltbillett for barn, voksen og honnør. 
 • For deg som tar buss ofte – kjøp periodebilletter med AKT Billett-appen! Du kan kjøpe 30-dagersbillett for alle alderskategorier (Barn, Ungdom, Ung Voksen, Voksen og Honnør) – samt nyheten 7-dagersbillett for alderskategorien Voksen (30-66 år). 24-timersbillett kan også kan kjøpes av barn, honnør og voksne og gjelder nå reiser i hele Agder. 7-dagers- og 24-timersbillett er praktisk for deg som skal reise ofte med buss over en kortere periode.
 • Uansett om du tar buss ofte eller bare av og til, så vil det alltid lønne seg å forhåndsbetale bussreisen med busskort eller mobilbillett. Kjøp av enkeltbillett om bord på bussen med kontanter eller bankkort er alltid det minst prisgunstige alternativet. 

 

Hvilken billett lønner seg for deg?

Vår priskalkulator er et hjelpemiddel som viser beste tilbud ut ifra alder, antall reiser og reisestrekning. 

 

 
SNARVEIER