Agder Kollektivtrafikk

Forhåndskjøp reise

 • AKT Nettbutikk

  Oppdater busskortet ditt.

  AKT Nettbutikk
 • AKT Billett-app

  Forhåndskjøp enkeltbilletter.

  AKT Billett-app
Avansert
Skjul reiseplanlegger
Flexikort

Flexikort for Kristiansandsområdet

Flexikort er for deg som tar buss av og til innenfor Kristiansandsområdet (dvs. Kristiansand, Søgne, Songdalen og Vennesla). Flexikort er uavhengig av alderskategori og kan brukes til å betale for flere på samme reise. Overgangstid gjelder 60 minutter fra første påstigning. Flexikort gjelder ikke på nattbuss, flybuss og kommersielle ekspressbusser. Reisekortet er tilgjengelig for oppdatering i nettbutikken.

Flexikort


Busskortet kjøpes første gang på bussen/kundesentre. Engangsgebyr: 20,– for selve kortet

Flexikort for Kristiansandsområdet

Priser pr 1 februar 2019:


10 reiser kr 280,- 
20 reiser 
kr 480,- 

 • Gyldig i hele Kristiansandsområdet, dvs. Kristiansand, Søgne, Songdalen og Vennesla (inkludert Øvrebø).
 • Flexikort er uavhengig av alderskategori.
 • Flexikort kan brukes til å betale for flere på samme reise.
 • Overgangstid gjelder 60 minutter fra første påstigning.
 • Flexikort gjelder ikke på nattbuss, flybuss og kommersielle ekspressbusser.
 • Tilgjengelig for oppdatering i nettbutikken.

 


Ofte stilte spørsmål

Flexikort

Flexikortet er uavhengig av alderskategori. Pris er kun avhengig av antall reiser (10 eller 20 reiser).

Med Flexikortet kan du reise med lokalbussene innenfor Kristiansandsområdet, dvs. Kristiansand, Søgne, Songdalen og Vennesla.
Du kan ikke bruke Flexikort på nattbuss, flybuss eller kommersielle ekspressbusser.

Du kan enkelt veksle mellom periodekort og Flexikort. Teknologien i busskortet vil til enhver tid velge produktet som er mest lønnsomt for deg. Har du både periodeprodukt og Flexikort på samme busskort, vil du alltid bli belastet på periodedelen av busskortet så lenge det er en periode gyldig.

Selve busskortet kjøpes på bussen/kundesentre. Engangsgebyr: 20,– for selve kortet. Du kan betale for enten 10 reiser (kr 280,-) eller 20 reiser (kr 480,-) i nettbutikken eller på bussen. Merk at det ved kjøp om bord på bussen ikke er mulig å splitte betalingen i en kontantdel og en bankkortdel. Hele betalingen må skje på samme betalingsform.

Flexikort kan oppdateres/fylles på med ønsket antall reiser på et av våre kundesentre, i AKT Nettbutikk. eller om bord på bussen. Oppdateringen i nettbutikken er tilgjengelig allerede neste dag fra kl. 0500 og skjer automatisk neste gang du bruker kortet på bussen.

Hold kortet mot kortleseren til den store skjermen lyser grønt. Displayet viser gjenstående reiser du har igjen på kortet. Hvis kortet ikke blir registrert, spør sjåføren om assistanse. 

Nei, Flexikort er ikke tilknyttet navn/person, kun alder. Ta alltid vare på kvitteringen fra siste oppdatering, i tilfelle problemer med kortet.

Det er passasjerens eget ansvar å kunne fremvise gyldig enkeltbillett/busskort, samt legitimasjon, ved billettkontroll. Brudd på disse bestemmelsene vil medføre et straffegebyr.