Agder Kollektivtrafikk

Forhåndskjøp reise

 • AKT Nettbutikk

  Oppdater busskortet ditt.

  AKT Nettbutikk
 • NYHET! AKT Billett-app

  Forhåndskjøp enkeltbilletter.

  NYHET! AKT Billett-app
Avansert
Skjul reiseplanlegger
Sanntidskjerm for din bedrift

Sanntidskjerm for din bedrift

Med sanntidsskjermer plassert i bedriftens lokaler blir det enda lettere for de ansatte og besøkende å bli bevisste på kollektivtilbudet som finnes til og fra bedriften. Hvis du har en infoskjerm fra før, kan du nå få sanntid i tilknytning til din bedrift – helt gratis! Dette gjør vi ved å enten sende deg en URL-lenke i bestillingsskjemaet nedenfor, eller at du selv lager din egen URL-lenke til skjermen.

Sanntidskjerm for din bedrift

 

Bestill sanntidslenke til din bedrift

Mange fordeler med sanntid

Sanntid gir oppdatert informasjon om når neste buss går fra holdeplassen, noe som gjør det lettere og mer oversiktlig å reise med bussen. Sanntidssystemet er nå tilgjengelig for bedrifter og arbeidsplasser i store deler av Agder. Ved å ha sanntidsinformasjon lett synlig, kan kunder og ansatte bli lenger og utnytte tiden mer effektivt hos deg.  Har du allerede en eller flere infoskjermer, kan du enkelt – og helt gratis – koble disse opp mot sanntidsinformasjon for holdeplasser i nærheten.

 

Kom i gang!

For å sette opp din egen sanntidsskjerm, fyll ut skjemaet nedenfor så sender vi deg en lenke og informasjon om hvordan du kan koble til skjermvisningen din. Vi kan tilby ulike alternative visninger. Alt du trenger er en PC og nettleser for å kunne vise skjermbildet. 

Under bestillingsskjemaet her finner du også en egen "selvbetjeningsløsning" (Beta-versjon),  hvis du heller ønsker å lage din egen sanntidsvisning på egenhånd.

 

 SKJEMA FOR BESTILLING AV SANNTIDSLENKE:

 

 

 

Lag din egen sanntidsskjerm (BETA-versjon)

Du kan også lage din egen sanntidsskjerm i skjemaet nedenfor. Merk at denne funksjonen er i en Beta-versjon som vil utvikles og forbedres på sikt.

Du kan lage flere holdeplasser på hver skjermvisning

Hvis du ønsker å ha med flere holdeplasser i samme skjerm, kan du enkelt gjøre det ved inkludere flere holdeplasser i skjemaet. På selve skjermen vil det tydelig fremkomme hvilken holdeplass avgangen går fra.

Velg antall avganger/rader du ønsker å vise på skjermen

Du kan velge ulikt antall rader du ska vise på sanntidsskjermen, avhengig av skjermens størrelse, plassering fra publikum, plassering i rommet etc. Prøv deg frem med hva du føler er best i din situasjon, det er enkelt å bytte til flere/færre rader hvis du ønsker det. Du  kan velge mellom 5, 10, 15 eller 30 avganger pr skjerm.

Skill bussens kjøreretning ut fra destinasjon

Merk at denne sanntidsskjermgeneratoren lager sanntidsskjerm for alle retninger bussen kjører på holdeplassen. Det er derfor i første omgang ikke mulig å kun velge én retning av gangen. Velger du for eksempel holdeplass "Vågsbygd senter" vil sanntidsskjermen vise bussavgangene i begge retninger, fra byen og til byen. Du må derfor se på Destinasjon for å se hvilken retning bussen kjører.

  

FREMGANGSMÅTE FOR PRODUKSJON AV URL-LENKE TIL SANNTIDSSKJERM:

 • Skriv inn ønsket holdeplass i tekstboksen (merk at det i noen tilfeller kan være noe "ventetid" før holdeplassforslaget dukker opp i tekstboksen. Dette gjelder særlig Internet Explorer, vi anbefaler å prøve en annen nettleser hvis dette problemet oppstår).
 • Når du har funnet ønsket holdeplass, trykk "Bekreft",
 • Velg antall rader og trykk "OK". 
 • Trykk så på lenken "Generert link til tavle"  som tar deg til den ferdig utformede sanntidsskjermen.
 • Lagre lenken i nettleseren for senere bruk. 

 

Generer link til holdeplasstavle

 • Velg holdeplasser

  Bekreft

  Valgte holdeplasser

  • Ingen holdeplasser valgt
 • Antall rader på tavle

OK Nullstill