Agder Kollektivtrafikk

Forhåndskjøp reise

  • AKT Nettbutikk

    Oppdater busskortet ditt.

    AKT Nettbutikk
  • NYHET! AKT Billett-app

    Forhåndskjøp enkeltbilletter.

    NYHET! AKT Billett-app
Avansert
Skjul reiseplanlegger
AKT Billett og personvern

AKT Billett og personvern

Når du bruker AKT Billett kan du reise anonymt med Agder Kollektivtrafikk AS. Dette gjelder selv om du registrerer bankkortet ditt til senere bruk. Årsaken er at det er betalingstjenestene og ikke appen, som har bankkortdetaljene dine.

 

AKT Billett tilfredsstiller dermed Datatilsynets krav og er i tråd med Bransjenormen for personvern og informasjonssikkerhet i elektronisk billettering.

 

Opplysninger om salget: Hvilken billettype, soner og tidspunkt for kjøp.

Vi lagrer bare opplysningene dine dersom du har samtykket til det. Du kan når som helst trekke dette samtykket. Kundeopplysningene og salgsopplysningene lagres i separate databaser, og det er begrenset adgang til opplysningene.

 

Tilgang og bruk

Tilgangen til opplysninger om deg er begrenset. Vi utleverer ikke personopplysningene dine til en tredjepart så lenge vi ikke blir pålagt det av offentlige myndigheter.

 

Lagring og sletting

  • Kundeopplysningene dine blir lagret så lenge du har samtykket til lagring.
  • Opplysninger vi trenger for å kunne foreta automatisk fornyelse må vi lagre i 5 år på grunn av regnskapslovgivningen. Tilgangen til disse opplysningene blir ytterligere begrenset

 

Tilganger

For at AKT Billett skal fungere optimalt må appen ha tilganger til enkelte funksjoner på telefonen din. Du kan velge å skru av disse tilgangene, men enkelte funksjoner vil enten ikke være tilgjengelig eller ikke fungere helt optimalt. Du skrur av tilgangene i innstillingene på telefonen din.

 

Hvilke tilganger appen trenger er tilgjengelig i app-butikken du laster ned appen fra: 

 

Statistikk

Vi ønsker å gjøre appen bedre, og bruker Google Analytics i AKT Billett for å samle informasjon om bruk. Bruksinformasjonen sendes anonymisert til oss, og kan ikke knyttes til deg som bruker. Dersom du allikevel ikke ønsker å dele bruksinformasjonen din kan du skru av dette under «Innstillinger» i appen.