Agder Kollektivtrafikk

Forhåndskjøp reise

 • AKT Nettbutikk

  Oppdater busskortet ditt.

  AKT Nettbutikk
 • NYHET! AKT Billett-app

  Forhåndskjøp enkeltbilletter.

  NYHET! AKT Billett-app
Avansert
Skjul reiseplanlegger

Trafikkflyt

18.FEB 2018 | 00:00
Avganger merket "S"

Avganger merket "S" i ruteplan er innstilt i skolens vinterferie

12.FEB 2018 | 14:16
Arendal: sentrum

Blødekjærtunnelen stengt 16.02. 21:00 – 05.03 06:00

09.FEB 2018 | 15:32
Kristiansand: Eigevann

Holdeplass Eigevannskrysset midlertidig stengt fra 12.01

Alle trafikkmeldinger
Agder: Snøvær

Agder: Snøvær

Det kan kan oppstå forsinkelser og uregelmessigheter i kollektivtrafikken i morgenrushet grunnet forventet snøvær og sterk vind.

Beregn derfor ekstra god tid hvis du skal reise kollektivt i dag. 

Aktuelle avvik:

torsdag 14.02.18

Bruk vår reiseplanlegger eller app AKT Reise til å finne informasjon om konkrete avganger. Du vil da få prognoser for når din avgang er forventet å gå fra din holdeplass.

Du kan også følge værsituasjonen på ulike trafikkamera, som forskjellige aktører har satt opp enkelte steder på Agder, se info om trafikkamera her

 

AVVIK I REISEPLANLEGGER:

Akutte hendelser i trafikken publiseres i reiseplanlegger og apper på holdeplassnivå.

 • Sanntid er tilgjengelig i nett- og mobilversjonen av vår reiseplanlegger og gir deg oppdatert sanntidsinformasjon for de fleste holdeplassene på Agder. Du kan enkelt søke opp avgangs- og ankomsttider i sanntid for alle holdeplasser, også de som ikke har egen elektronisk sanntidstavle. Sanntidsinformasjonen gir deg den beste prognosen for når bussen er forventet å gå fra din holdeplass.
 • Ved søk i reiseplanleggeren vil alle søkeresultater som inneholder rutetider og ruteinformasjon i sanntid være merket med gult. Øvrige planlagte rutetider basert på ordinær ruteplan (ikke sanntid) vises med hvit tekst.

Grunnet værsituasjonen kan det oppstå hendelser i trafikkbildet som påvirker kollektivtrafikken. AKT publiserer innmeldte avviksmeldinger/avvikssituasjoner på holdeplassnivå i reiseplanlegger og reiseapp AKT-Reise. Når du bruker reiseplanlegger og avgangslister, vil du få opp avvikene som eventuelt gjelder for din holdeplass/reisestrekning, markert med gult symbol og tekstinformasjon knyttet til dette. 

 

VEIFORHOLD (Statens vegvesen)

For generell informasjon om veiforhold, sjekk trafikkinformasjon hos Statens vegvesen: